Zomerse streekmarkt op Landgoed Verhildersum

0
8
streekmarkt verhildersum

LEENS – Heerlijk genieten van allerlei lokale producten op een zonnige zomerdag. Wie wil dat niet. Jammer genoeg  kunnen we deze zomer wat minder vaak op het terras genieten. Maar ook voor ingrediënten voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht op de streekmarkt van Landgoed Verhildersum Leens. Met een heerlijk glas cider of appelsap, proevend van de gerechten gemaakt met verse groenten van het seizoen, kruiden en chutney’s, kaas en fruit, gecombineerd met biologisch brood, dan is het niet zo erg als de zon even wat minder schijnt. De Streekmarkt wordt deze maand gehouden op 20 augustus, begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De standjes staan opgesteld bij de Museumboerderij van Verhildersum (Dijkstilsterweg 4 te Leens). De markt is gratis toegankelijk, gratis parkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here