Grijpstuiveractie in Grijpskerk

0
21
grijpstuiveractie

GRIJPSKERK – Grijpskerk is in de ban van de ‘Grijpstuiveractie’. Daarmee wordt niet het nieuwe avontuur van Dagobert Duck bedoeld, maar de zegelactie van Grijpskerker winkeliers. De Grijpstuiver is een zegel die men bij de volgende winkels uitgereikt kan krijgen: Smedes Wonen en Dierenspeciaalzaak, Slagerij Boersema, Bakkerij Jager, Snackdrive de Rietlanden, Drogisterij de Gaper, Drukkerij Hoekstra en Bloemenhuis Drint. Zeven maanden lang wordt er elke maand een winnaar getrokken die een fantastisch prijzenpakket ter waarde van 100,00 euro wint. Deze keer ging mevrouw J. Kloppenburg er met het pakket vandaar. Eerder wonnen ook mevrouw J. Verbeek en
de familie de Vries al een mooi Grijpstuiverpakket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here