KanaalPOP ijzersterke line-up met behulp van ondernemers

0
17
Zuidhorn Kanaalpop zaterdag-25

ZUIDHORN – De organisatie van KanaalPOP is al geruime tijd druk bezig de 9e editie van het leukste festival langs het kanaal neer te zetten. Dit met de hulp van vele ondernemers en vrijwilligers uit Zuidhorn en omgeving. Eén van de doelstellingen van KanaalPOP was dan ook vanaf dag één, het samenbrengen van jong en oud. Laten zien hoe leuk samenwerken is en wat voor moois er dan kan ontstaan.
In de afgelopen 8 jaar is KanaalPOP enorm gegroeid, van ééndaags muziekfeest naar een volwaardig festival met grote namen. Dit jaar trapt KanaalPOP op vrijdag 2 september af met de Hollandse avond. Deze avond, in samenwerking met Radio NL, kan elk jaar weer op een vol veld inhakende en meezingende mensen rekenen. Dit jaar staan onder meer Ferry Doedens, Het Feestteam en Jelle B op het Zuidhornse podium. Voor zaterdag 3 september staat Zuidhorn iets unieks te wachten. Naast de Kindermiddag, Contradiction, Straight on Stage, Doe Maar Na en Maelox, heeft de organisatie een fantastische aftrap weten te regelen. Ze stonden al enige tijd op onze wensenlijst, maar het lukte ons helaas niet om ze te boeken. Totdat Steakhouse André Dokter, Het Zusje van André Dokter, MW Bedrijfskleding en Green Logistics zich ermee gingen bemoeien. In no time was het geregeld, niemand minder dan Mooi Wark trapt de zaterdagavond af. Om 20.30 uur staan de Drentse helden op het podium langs het Van Starkenborghkanaal in Zuidhorn. Een geweldig voorbeeld van wat samenwerken tot stand kan brengen. Combinatiekaarten voor beide avonden zijn nog tot en met 27 augustus te koop, losse kaarten voor vrijdag of zaterdag tot en met 1 september. Kijk op www.kanaalpop.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here