Kermis in Eenrum: drie dagen feest en gezelligheid

0
9
Eenrum Kermis opening

  Eenrum Kermis opening-3 Eenrum Kermis opening-4 Eenrum Kermis opening-5 Eenrum Kermis opening-6 Eenrum Kermis opening-7 Eenrum Kermis opening-8 Eenrum Kermis opening-9 Eenrum Kermis opening-10 EENRUM- Kermis in Eenrum. Dat is waar inwoners van het Noord-Groningse dorp alweer naar uitkijken als het nog maar net afgelopen is. Het hele centrum staat drie dagen lang vol spannende attracties,
spelautomaten waar je zachte beren uit kunt grijpen en –niet onbelangrijk-lekkere eettentjes. Afgelopen vrijdag om vier uur werd –ie geopend. En dat trok uiteraard honderden bezoekers. Eén klein smetje op het feestgebeuren: de draaimolen ontbrak. Die werd namelijk vernield door een stel vandalen. Reden voor de exploitant om –heel begrijpelijk- te vertrekken. Naast de kermis zorgden verschillende muzikanten en bands voor groot feest in de plaatselijke kroegen, was er disco, een fietscross én een grasbaanrace. Waar een klein dorp groot in kan zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here