Met klepperende hoefijzers door de straten van Munnekezijl

0
7
munnekezijl westerntocht 1

munnekezijl westerntocht 2 munnekezijl westerntocht 3 MUNNEKEZIJL – ‘Het wilde westen’ luidde het thema voor de feestweek van Munnekezijl dit jaar. En dus bleef het niet alleen bij de gebruikelijke – overigens prachtig versierde- voertuigen als fietsen en skelters. Een aantal kinderen scheurde woensdagavond, uitgedost met cowboyhoeden en rijlaarzen met sporen, per viervoeter door de straten van Munnekezijl tijdens de westernoptocht. Vanaf woensdag 17 tot en  zaterdag 20 augustus stond het dorp helemaal in het teken van cowboys en indianen. Ideaal weer voor de kleine sheriffs en de indianen en dat betekende volop plezier! En dat was nog lang niet alles wat er te beleven viel: op vrijdag werd de beroemde fietstocht gereden terwijl er ’s avonds op straat gevolleybald werd. De afsluiter werd uitbundig met livemuziek gevierd in de feesttent. Het bleef nog lang gezellig in het westerndorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here