Sterspelers in dop genieten van topvoetbalprogramma in Johan Smitpark

0
7
Zuidhorn filmpje voetbal jeugd

Zuidhorn filmpje voetbal jeugd-2 Zuidhorn filmpje voetbal jeugd-3 Zuidhorn filmpje voetbal jeugd-4 Zuidhorn filmpje voetbal jeugd-5 Zuidhorn filmpje voetbal jeugd-6 Zuidhorn filmpje voetbal jeugd-7 ZUIDHORN – Talloze voetbaltalentjes in dop konden hun geluk niet op afgelopen week. Voetbalvereniging Zuidhorn organiseerde namelijk samen met Voetbalacademie Noord uitdagende voetbaldagen met als thema: ‘Trainen als een profvoetballer’. En wie wil dat nou niet, de nieuwe Sneijder, Ibra of Messi worden? Kinderen hadden zich lekker uitgedost in voetbalshirts van Paris Sint-Germain, Bayern Munchen, Barcelona en natuurlijk FC Groningen. Het weer zat voor de verandering eens mee. Woensdag en donderdag zelfs zonovergoten. Onder leiding van toptrainers in het jeugdvoetbal werd een professioneel voetbalprogramma afgewerkt. De kinderen hebben tijdens de voetbaldagen een goede indruk kunnen krijgen van hoe een week van een profvoetballer eruit ziet. Rest ze niets anders dan nog even ontdekt te worden. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here