Zou het deze week dan lukken, de 25.000 bezoeker?

0
10
Griffioen

GRIJPSKERK – Zou het dan komende week zover zijn? De 25.000 bezoeker voor zwembad de Griffioen in Grijpskerk?
De zomer zat tot dusver niet echt mee. Maar omdat voor deze week een heuse hittegolf voorspeld is, zou het gedroomde aantal bezoekers zomaar eens waarheid kunnen worden.
In ieder geval heeft het zwembad in de vakantie allerlei leuke zomeractiviteiten georganiseerd die een groot succes bleken.  Iedere week op een andere dag werd er ‘s middags een activiteit georganiseerd: een stormbaan, zwem je rot, aquaballen, een heuse beautymiddag en vorige week de laatste super geslaagde activiteit, de pokémon speurtocht! Met mooi weer en temperaturen boven de 25 graden is zwembad de Griffioen de hele dag open, houd voor de actuele openingstijden deze week de website www.zwembadgrijpskerk.nl of de Facebookpagina in de gaten. Zwembad de Griffioen is nog open tot 11 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here