Bibliotheek op school voor de Jan Kuipersschool

0
13

GROOTEGAST – Wethouder Mark de Haan opende vrijdag de eerste ‘Bibliotheek op school’ in de gemeente Grootegast. Dat deed Mark de Haan bij de Jan Kuipersschool in het dorp. Nadat de wethouder de plechtigheden had voltooid kregen de leerlingen van de onderbouw een leuke interactieve voorstelling te zien. Vanaf kwart over elf waren ook de ouders welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe schoolbibliotheek. De ‘Bibliotheek op school’ is een structurele samenwerking waarmee school, bibliotheek en gemeente de taalontwikkeling van de leerlingen willen stimuleren. Een belangrijk doel daarbij is het leesplezier van kinderen te vergroten en ze daarmee te stimuleren om meer te lezen op school, maar ook thuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here