Succesvolle thuiswedstrijd voor  WSBF

0
61

SURHUISTERVEEN – Zaterdag werden de tweede plaatsingswedstrijden voor de Friese kampioenschappen gehouden voor wedstrijdgroep 2 te Surhuisterveen. WSBF Surhuisterveen nam in eigen huis deel aan deze wedstrijd met maar liefs 26 turnstertjes. Kaylen Dante Arends pakte overduidelijk het goud en Tess de Vries het brons in de categorie pre-instap 2 D4. In het grote en sterke deelnemersveld van categorie instap D4 bemachtigde Frida Tabak het goud, Sanne Jonker het zilver en Irma Wijma het brons na het turnen van prachtige en strakke oefeningen. WSBF wist ook bij de allerjongste turnsters in de categorie Pre instap D5 twee mooie medailles mee naar huis te nemen. Fiore de Vries werd beloond door de jury met een gouden en Daphne Wassenaar met een bronzen medaille. Aan het einde van de dag , in de categorie instap D3, liet Sanne van Til haar kunsten zien die ervoor zorgden dat ze een mooie tweede plaats bemachtigde. Famke Storm kwam uit in de categorie pre instap D5 en behaalde hier een mooie bronzen medaille. zij turnden net als alle andere dames van WSBF een super wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here