Fleurig jubileum huisvrouwen Grootegast

0
105

GROOTEGAST – Huisvrouwenvereniging Grootegast vierde recent haar 89ste jaarvergadering op passende wijze. Het werd een gezellige avond inclusief een modeshow van hergebruikte kleding met als thema ‘van vod tot vlot’. Acht jubilarissen ontvingen van voorzitter Afie Koning een fleurig boeket bloemen als dank voor hun jarenlange lidmaatschap. Op de foto v.l.n.r.: W.Postma-Cretier (35 jaar lid), E.Katerberg-Ubels (50 jaar lid), C.Wiersma-Dijkstra (50 jaar lid), A.Douma-Solle (25 jaar lid) en G.Musschenga-Hoekstra (55jaar lid). Niet op de foto staan: A.Poelstra-Venema (60 jaar lid), F.Heukers-Klok (40 jaar lid) en D.Wiersma (25 jaar lid). De laatste vergadering van dit seizoen is 18 april, dan komt het Mobiel Medisch Team Groningen een lezing geven over ‘Het werk bij de traumahelikopter’.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here