Jubileumkoor Zuidhorn blikt terug; Mooie herinneringen bij jubileumconcert

0
138

ZUIDHORN – Zaal Balk was zaterdag goed gevuld bij het jubileumconcert ‘Memories!’ van Jubileumkoor Zuidhorn. Het koor dat 25 jaar geleden ‘per toeval’ bij elkaar kwam om het 600-jarig bestaan van de gemeente Zuidhorn te vieren, maakte er een mooi feest van. De leukste liedjes uit 25 jaar Jubileumkoor Zuidhorn passeerden de revue, waarbij zowel klassieke werken als moderne nummers ten gehore werden gebracht. Voor veel bezoekers van het dan ook een muzikaal feest der herkenning. Voor de koorleden houdt het jubileumjaar hier overigens niet op. In mei worden zij, samen met hun aanhang, nog getrakteerd op een gezellig uitje met z’n allen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here