Kunstbedrijven presenteert  ‘Dubbel & Dwars’ Got More Talent! 

0
72

ZUIDHORN – In de Speelweek Dwarsfluit geven de dwarsfluitleerlingen van Mirjam Kok en Lindy Adema verspreid over vier avonden leerlingenconcertjes onder de noemer ‘Dubbel & Dwars’  Got More Talent! ‘Dubbel & Dwars’ is de naam van het fluitorkest wat beide dwarsfluitdocentes een jaar geleden hebben opgericht voor de ruim 70 dwarsfluitleerlingen die hun dwarsfluitlessen volgen via Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier, en de Stichting Muziekonderwijs Grootegast. In deze grootschalige fluitorkestbezetting wordt er regelmatig voor publiek opgetreden. Omdat de fluitleerlingen van Mirjam en Lindy naast het spelen in het fluitorkest ook op individuele basis of in kleine groepjes het een en ander in hun muzikale mars hebben, zijn er vier leerlingenconcertjes georganiseerd. Op alle vier avonden wordt dan met name het kleinschalige samenspel op de dwarsfluit  voor het voetlicht gebracht. Elke avond wordt door alle leerlingen gezamenlijk afgesloten met twee popliedjes uit het repertoire van ‘Dubbel & Dwars’. De concertjes vinden plaats op maandag 8 april tot en met donderdag 13 april, beginnen om 19.00 uur, en zijn gratis toegankelijk. Maandag, dinsdag en donderdag worden ze gehouden in het Cultureel Centrum van Zuidhorn, en

woensdag in het ‘Marheem’ te Marum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here