Buurthuiskamer Zuidhorn op feestelijke wijze geopend

0
64

ZUIDHORN – Het is zover: de Buurthuiskamer van Zuidhorn heeft zaterdag haar deuren officieel geopend. Wethouder Bert Nederveen en buurtwerker Sandra ter Veen, beiden vanaf het begin zeer positief over dit initiatief, hebben de opening verricht. De Buurthuiskamer is gevormd naar het prijswinnende voorbeeld in Aduard en minstens net zo ambitieus. “De Buurthuiskamer in Zuidhorn is voor iedereen en niet alleen voor ouderen”, beloofde voorzitter van het bestuur van de Buurthuiskamer Djuke Zwier-Houweling afgelopen december. Naast de Buurthuiskamer is ook het Steunpunt Welzijn vanaf heden gevestigd in het pand aan de Nieuwstraat 10a te Zuidhorn. Na de officiële opening konden de mensen tot 17.00 uur in de Buurthuiskamer terecht om het prachtige resultaat te bekijken. Het Open Huis trok veel belangstellenden. Overigens kreeg de buurthuiskamer de naam Pand 10a mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here