Neil Young Festival traditioneel druk

0
89

ZUIDHORN – Gezelligheid, livemuziek en vooral veel Neil Young. Dat zijn de ingrediënten van het Neil Young Festival in Zuidhorn. Alhoewel ‘nog maar’ vijf jaar onderweg is het festival in rap tempo uitgegroeid tot een landelijk evenement én een Zuidhorner traditie. Dit mede dankzij de inzet van ondernemer Arnold Wegman en Carolien Hartog die elk jaar weer veel tijd en energie stoppen in het organiseren van het evenement. En niet zonder succes. Ook dit jaar was Zalencentrum Balk afgeladen met enthousiaste Neil Young fans uit binnen- en buitenland. Fans die konden genieten van topoptredens van passionele Neil Young coverbands als Never 2 Young en Seething Floors. Van 13.00 tot 24.00 uur konden liefhebbers hun hart ophalen met Neil Young muziek, stands vol leuke items en andere fans van de veelzijdige muzikant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here