Surhuisterveen ‘modestad’ van het Noorden

0
84

SURHUISTERVEEN – Is Surhuisterveen dé modestad van het Noorden? Het lijkt er sterk op. Afgelopen zaterdag waren de langste rode loper van Nederland, de beste en meest bekende stylist van dit moment én de nieuwste modetrends te vinden in het Friese dorp. Voor heel even geen Parijs of Milaan, maar Surhuisterveen dus. Jaarlijks trekt het Fashionevent duizenden mensen naar het dorp en dat was dit jaar niet anders. “We leggen de lat dan ook hoog”, vertelt Bernard Baron van Van der Lijn Wereldmode. “Wat Christopher Froome is voor het wielercomité, is Fred van Leer voor ons.” Van Leer luisterde de gigantische modeshow op en nam ruim de tijd om met zijn jonge (en oudere) fans op de foto te gaan. Zijn aanwezigheid gecombineerd met het ruime aanbod aan modezaken en –kennis in het dorp heeft er voor gezorgd dat Surhuisterveen kan terugkijken op een zeer geslaagde dag en voor heel even het centrum van de modewereld was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here