Peuters op werkbezoek op de boerderij

0
14

NIEZIJL – De peuters van SKSG Peuterpleintje zijn op bezoek geweest op de boerderij van de familie Cazemier in Niezijl. Op de peuterspeelzaal wordt over de lente gewerkt en nu stond er een bezoek gepland naar de boerderij. De peuters kwamen met name voor de lammetjes, maar ze hebben ook in de schuur met kalveren gekeken en natuurlijk bij de koeien in de stal. Ook voor de konijnen in de schuur was er even een vriendelijk woord. De peuters mochten de lammetjes van dichtbij even knuffelen en aaien. Het rijdend materiaal wat de boer had klaar gezet vond ook gretig aftrek, want er werd druk geracet op het erf van de boerderij. De peuters hadden voor de boer ook een toepasselijk schilderij gemaakt met lammetjes. Na een lekkere beker ranja en een koekje op de boerderij ging iedereen –met dank aan de familie Cazemier- moe en voldaan weer richting het Kerkplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here