CBS ’t Fundament naar het boerderijleven

0
136

LUTJEGAST – CBS ’t Fundament sloot afgelopen week het schoolbrede project met het thema ‘boerderij’ op passende wijze af met een bezoekje aan de boerderij van de familie Solle. In de ochtend was het eerst de beurt aan de vier jongste groepen om kennis te maken met de boerderijdieren en in de praktijk te bekijken hoe het boerderijleven eruit ziet. Na de middag trokken de oudste vier groepen er per fiets op uit om de boerderij te bezoeken. Naast het aaien en het knuffelen van de dieren, leerden de kinderen over de vele werkzaamheden die op het boerenbedrijf plaatsvinden. Het bezoek van ’t Fundament was aangemeld bij Friesland Campina die het bezoekje van de school sponsorde met melk en karnemelk. Of die melk van de boerderij van de familie kwam? Hoogstwaarschijnlijk niet, maar niets is onmogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here