Oldehovenaren uit Eritrea en Syrië verzorgen etentje

0
181

OLDEHOVE – In Oldehove lijkt een nieuwe traditie in de maak. Vorig jaar werd voor de mensen van de PKN Oldehove-Niehove een etentje georganiseerd, waarvoor de buitenlandse dorpsgenoten heerlijke gerechten hebben gemaakt. Het initiatief wordt alom beschouwd als een groot succes, waardoor er zaterdag voor de tweede keer een multicultureel etentje werd georganiseerd. Dit keer alleen wel dorpsbreed en in dorpshuis Humsterland. Vele Oldehoofsters lieten zich de exotische gerechten heerlijk smaken, wat de nieuwe dorpsgenoten veel complimenten opleverde. Of er volgend jaar een derde editie van dit gezellige en bovenal smakelijke samenzijn komt? Als het aan de inwoners van Oldehove ligt zeker!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here