‘Gevonden eieren’ op Landgoed Verhildersum

0
40

LEENS – Paasmaandag was op Verhildersum traditiegetrouw de vraag: “wie vinden de gouden- en zilveren eieren?” Gelukkig werkte het weer mee en konden meer dan 400 kinderen en hun begeleiders met een prachtig zonnetje uitzwermen over de tuinen en singels rond de borg, onder aanvoering van de paashaas en het kleine paashaasje.

De beide paashazen en hun helpers hadden meer dan 2000 chocolade paaseitjes verstopt in de tuinen en de singels rond Verhildersum. Het bleek nog niet zo eenvoudig om de gouden- en zilveren eieren te vinden. De meeste kinderen vonden wel chocolade eitjes, ook heerlijk natuurlijk. Uiteindelijk bleek de gelukkige vinder van het gouden ei in de binnentuin Bjarne Zuidema, 3 jaar, uit Leens te zijn. Roos Derks, 6 jaar, uit Hornhuizen, vond het zilveren ei. Mark de Vries, 10 jaar uit Oldehove was de gelukkige vinder van het gouden ei in de singel en Mika de Winter, 7 jaar, uit Leens vond het zilveren ei. De bijzondere eieren mochten bij de paashazen geruild worden tegen een prachtige chocolade paasverrassing.

De grote en kleine paashaas waren heel enthousiast over de grote schare kinderen en de goede sfeer. Ze hebben beloofd volgend jaar weer langs te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here