Medailleregen Open FK Acro voor Set ‘m op

0
91

SURHUISTERVEEN – Afgelopen zaterdag deed Set m op uit Augustinusga met een groot aantal teams mee aan het Open Fries Kampioenschap Acro in Surhuisterveen. Er werden maar liefst 10 medailles behaald, waarvan 4 gouden, 2 zilveren en 4 bronzen.

Bij de E-junioren trio’s was er na een knappe oefening een 3e plaats voor Helena Boonstra, Marieke Hoogsteen en Naomi Bouma. In de categorie E-plus wisten Kirsten van den Berg en Mariska Veenstra een mooie zilveren medaille te behalen. Voor hen was het extra knap omdat zij nog maar vier weken samen trainen en het voor Mariska was het haar allereerste acrowedstrijd was.

In de C lijn presteerden de teams van Set’ m op uitstekend. Alledina van der Merk, Klarissa van der Veen en Marrit Heegstra namen met goud mee naar huis voor hun mooi uitgevoerde tempo oefening. Net als Rixte de Boer en Paulien de Bruin voor hun prachtige balansoefening.  Rianne Poortinga en Nina Haagsma deden voor het eerst in de C-lijn mee en hadden drie weken hard getraind voor hun balansoefening. Ook zij kregen het goud omgehangen.

Bij de E-senioren was bij Samantha Brandsma en Jannie de Beer de spanning niet te zien. Ze hadden een prachtige uitstraling tijdens hun oefening waarmee ze een knappe bronzen medaille behaalden. In de categorie E-junioren lieten Marrit Posthums en Alisha van der Veen zien dat zij constant kunnen presteren waarmee ze de bronzen medaille behaalden.

In de grote categorie met E-senioren trio’s toonden het  trio Jinke van Wieren, Marijn Triemstra en Hendrike Bronsema een nette oefening. Dit werd beloond met een medaille voor de 4e plaats. En dan tot slot de categorie D-junioren duo’s. Daar ging het goud en zilver ging mee naar Augustinusga. Een zilveren medaille was er voor Anne Marit van der Merk en Nienke Veenstra. En de verdiende gouden medaille was er voor Sanne van den Berg en Grietsje Beerda. Al met al was een succesvolle dag voor Set ‘m op en voor de meeste teams een mooie afsluiting van het seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here