WSBF succesvol op ‘eigen’ OFK

0
22

SURHUISTERVEEN – De achtste editie van de Open Fries Kampioenschap Acrogym werd zaterdag door de turnvereniging WSBF georganiseerd in de Surventohal te Surhuisterveen. Dit toernooi wordt jaarlijks gehouden voor verschillende niveaus en leeftijdscategorieën; van beginnende acrogymnasten tot en met de gevorderden in de C-lijn.

De belangstelling voor de verenigingen uit de regio was groot: elf verenigingen, 133 teams met meer dan 300 deelnemers kwamen naar Surhuisterveen. WSBF zelf stuurde 30 teams de vloer op, waarvan er vier de Friese titel in hun categorie binnenhaalden. Bij de trio’s D junior betraden voor de WSBF Femke Pander, Irna van der Heide en Amarins de hoogste podiumtrede met een puntentotaal van 34.40. Het duo D senior Eva van der Sluijs en Kim Zuur kwam vlak vóór Inge Stienstra en Yvonne Jagersma van de WSBF op de 1e plaats met een puntentotaal van 34,75. Met een puntentotaal van 33.95 haalden het trio D senior Lotte van Sluijs, Marrit Sietzema en Sanne van der Ploeg zeer verdienstelijk het gouden eremetaal. Dat laatste gold ook voor het trio in de c-lijn, Jelly Frankes, Anne  Wietske Elzinga  met een puntentotaal van 24.70 bij de balansuitvoering.  Daarnaast was er ook nog eens 6 keer zilver en 3 keer brons voor de gymnasten van WSBF.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here