Schattige lammetjes en leuke prijzen op de Lammetjesdag

0
32

OPENDE – Buurtvereniging De Mieden uit Surhuizum organiseerde zaterdag, zoals vanouds, Lammetjesdag. Of nou ja, zoals vanouds. Anders dan voorgaande jaren deed de buurtvereniging dit op een nieuwe locatie. Staatsbosbeheer stelde het terrein bij theetuin Blotevoetenhof beschikbaar voor het evenement. Het doel van deze Lammetjesdag was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het benodigde onderhoud aan het historische buurtgebouw in de Surhuizumermieden. Naast de vele schattige lammetjes voor de kinderen waren er dus ook vooral veel lootjes te vinden, waarmee er vele leuke prijzen vielen te winnen. Lammetjesdag is dan ook al jaren een trekpleister voor jong en oud. Kinderen vermaken zich prima met de lammetjes, kalfjes of met een ritje op de pony, terwijl volwassenen ondertussen een rondje lopen over de markt met overheerlijke streekproducten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here