Ontwerper stelt Natuureiland voor aan belangstellenden

0
62

ZUIDHORN – Leo Dop, ontwerper van het Natuureiland én medewerker van de gemeente Zuidhorn, leidde vorige week de collegeleden, enkele raadsleden en andere belangstellenden rond over het Natuureiland in de woonwijk Oostergast. De gemeente is trots op de nieuwe woonwijk met haar groene hart. Het Natuureiland moet één van de mooiste parken in Zuidhorn worden, en veel mogelijkheden gaan bieden voor sport, spel en ontmoeten. Leo vertelde de aanwezigen onder meer over de boomsoorten, de struiken en de verdere plannen met het Natuureiland. Fred Stol: “Ik ben trots dat onze eigen medewerkers dit hebben bedacht en ontworpen in samenspraak met inwoners. Alle positieve ervaringen van andere parken in onze gemeente zijn in het Natuureiland samengevoegd en dat maakt het zo’n uniek park!” Op dit moment is het park nog niet toegankelijk voor publiek, omdat de paden en bruggen nog ontbreken. Dat moet komend zomer al anders zijn. Volgens de plannen moeten bezoekers dan al kunnen genieten van een picknick op de zonneweide en is het sportgedeelte aangelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here