Hans Sas exposeert in Buitenpost

0
22

BUITENPOST – In Kunsthuis Art-it-is is momenteel een boeiende expositie te zien van topfotograaf Hans Sas. De fotograaf uit Warfhuizen exposeert in Buitenpost met zijn prachtige collectie waddenfoto’s. Hierbij neemt het wad bij Holwerd een prominente plaats in, want de pier bij Holwerd is één van zijn favoriete locaties. De prachtige slikplaat is bij laagwater een fascinerend onderwerp. Zeker bij een mooie  zonsondergang blijft hij daarna nog lang doorwerken om de vaak prachtige luchten te fotograferen. Het wad bij Wierum, met zijn rij oude verweerde palen is ook weer een mooi onderwerp, vindt Sas. Bij de Groninger kwelders heeft hij een voorkeur voor het Uithuizer wad met zijn mooie rijen palen. Dit zijn de restanten van de rijsdammen. Deze expositie geeft een mooi beeld van de diversiteit van onze waddenkust en is sinds afgelopen zaterdag tot en met 20 mei te bewonderen in Kunsthuis Art-it-is van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Het kunsthuis is gevestigd aan de Kuipersweg 2a te Buitenpost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here