Wethouders Stol en Nederveen aan het werk

0
27

DOEZUM/ZUIDHORN – Het is even wat anders dan wat de wethouders Fred Stol en Bert Nederveen normaal gesproken doen. Stenen bikken voor de Innovatieboerderij. Bij de sloop van de oude boerderij van Iwema zijn kloostermoppen en oud-Groninger stenen bewaard gebleven. Deze zijn in een container naar locatie De Sluis van De Zijlen in Doezum gebracht om daar schoongebikt te worden, zodat ze kunnen worden hergebruikt. Het bikken wordt gedaan door cliënten van De Zijlen met behulp van vrijwilligers. En wethouders dus. Ook Stol en Nederveen staken in Doezum de handen uit de mouwen en bikten een behoorlijk aantal stenen schoon. Voor degenen die denken: ‘Hé, ik mis een Zuidhorner wethouder!’ Dat klopt, wethouder Henk Bakker heeft nog een ‘tegoedbon’ liggen en zal morgen (woensdag) zijn deel schoonbikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here