Koningsdag in Niekerk, Oldekerk en Faan

6
273

NIEKERK – Door de slechte weerverwachtingen is vorig jaar de viering van Koningsdag in Niekerk Oldekerk en Faan op het laatste moment niet doorgegaan. Dit jaar gaat de organisatie uit van betere weersomstandigheden. Als vanouds wordt Koningsdag in de ochtend gevierd in de dorpen op donderdag 27 april. Het programma begint  met een versierde fietsoptocht voor alle basisschoolkinderen, waarbij showkorps DINDUA voor de muzikale begeleiding zorgt. De startlocatie is dit jaar bij basisschool “Rehoboth” in Oldekerk. Vanaf 9.30 uur  wordt er een korte route gefietst via Meynemaheem , langs de Elzenhof, richting Zandumerweg , via Oude Wijk naar Het Moor. Vervolgens naar het eindpunt basisschool De Opstap in Niekerk. Tijdens de pauze is ervoor iedereen koffie, thee en ranja. Waarna het programma wordt voor gezet met fietsringsteken op de parkeerplaats bij de basisschool in Niekerk. Voor iedere deelnemer met een versierde fiets is er een leuke prijs als herinnering aan deze feestdag en volgt de prijsuitreiking van de mooiste creaties.

6 REACTIES

 1. Nice blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out.
  Please let me know where you got your theme. Appreciate it

 2. Hello my family member! I wish to say that this article is awesome, nice written and
  come with approximately all vital infos.

  I would like to peer more posts like this .

 3. What’s up to all, how is everything, I think every one is getting more
  from this web site, and your views are nice designed for new people.

 4. I relish, result in I found exactly what I used to be looking for.

  You’ve ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day.

  Bye

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here