Autoliefhebbers puzzelen in Zuidhorn

0
58

ZUIDHORN – Vele auto- en motorliefhebbers wisten zondag de weg naar het mooie Zuidhorn te vinden voor de inmiddels traditionele Gezelligheids- en Puzzelrit. Jaarlijks organiseert de Paardensportvereniging Zuidhorn deze leuke tocht die de deelnemers langs de mooiste plekjes in én rondom Zuidhorn leidt. De puzzelroute ging om 13.00 uur van start bij Café de Opstal in het dorp, waar de deelnemers ongeveer vier uur later ook weer terugkeerden met veelal de juiste oplossingen van de puzzels. Prijzen waren er overigens niet alleen voor de beste puzzelaars, maar ook voor de deelnemers met het mooiste voertuig. En met de vele schitterende oldtimers die meereden was het kiezen van ‘de allermooiste’ nog een behoorlijke klus voor de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here