Kampioenschap en limousine voor CMV-4

0
12

ZUIDHORN – Al een tijdje stonden deze toppers met kleine afstand op de eerste plaats waardoor de laatste twee competitie wedstrijden nog een beetje spannend zouden worden. Zonder enige sprankje zenuwen lieten de meiden in beide wedstrijden een vlot spelletje volleybal zien. Beide wedstrijden werden met grote cijfers naar binnen gesleept. Het feest kon dus beginnen. Buiten stond een fantastische verrassing te wachten. De meiden mochten met de limousine terugrijden naar Zuidhorn. De Cool Moves Volley (CMV) is speciaal ontwikkeld voor kinderen om stapsgewijs het volleybal aan te leren. Voor zowel jongens als meisjes is dit een fantastische manier om de eerste stapjes van het volleybal onder de knie te krijgen. Daarnaast biedt het een uitstekende basis voor de motorische ontwikkeling van kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here