Mevrouw Hovinga wordt een eeuw!

0
114

GROOTEGAST – Maandag vierde mevrouw Grietje Hovinga-Hovenga haar honderdste verjaardag. Een heugelijke gebeurtenis die ook burgemeester Ard van der Tuuk niet wilde missen. De burgervader kwam zondag persoonlijk zijn felicitaties overbrengen bij de jarige jet in zorgcentrum Het Hooge Heem. Daar werd onder het genot van een kop koffie met een gebakje uitgebreid stilgestaan bij deze bijzondere mijlpaal. Naast het 100 jaar worden van mevrouw Hovinga was er nog een feestje te vieren in Het Hooge Heem. Haar broer, die eveneens in het zorgcentrum woont, werd op dezelfde dag als zijn oudere zus 90 jaar. Een mooi dubbelfeest voor de broer en zus die exact 10 jaar na elkaar op dezelfde dag het levenslicht zagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here