Wethouder Spoelstra reikt Nijntje Beweegdiploma’s uit bij WSBF

0
57

SURHUISTERVEEN – De jongste leden van WSBF hebben vorige week hun examen afgelegd voor het Nijntje Beweegdiploma 1 en 2. Dit alles vond plaats in een feestelijk aangeklede Sporthal onder toeziend oog van vele ouders en familieleden. Na weken van langdurig oefenen toonden de kleuters hun vaardigheden. Ze hadden tijden de lessen spelenderwijs geleerd om goed te bewegen, wat van groot belang is voor hun verdere motorische ontwikkeling.  Het behalen van het Nijntje Beweegdiploma is nog niet vanzelfsprekend, maar wel even belangrijk als bijvoorbeeld het zwemdiploma. Daarnaast is het beweegdiploma een stimulans om kinderen te laten bewegen en daarna verder door te stromen in een sport naar keuze. Op de examendag moesten de kinderen hun kunnen tonen. Alle 33 kinderen zijn geslaagd en mochten hun diploma in ontvangst nemen. Deze werd uitgereikt door Jouke Spoelstra, wethouder Sport van Gemeente Achtkarspelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here