Aduardse Erna is ‘Vrijwilliger met de X-Factor’

0
106

ZUIDHORN – Erna van der Hoek werd woensdag uit de vele vrijwilligers gekroond tot ‘Vrijwilliger met de X-factor’. Het leverde de vrijwilligster van (onder meer) de Buurthuiskamer Aduard een mooie som van 1.500 euro én de welgemeende felicitaties van burgemeester Bert Swart op, “die overigens netjes vroeg of hij me ook mocht zoenen”, meldt mevrouw Van der Hoek. De bijeenkomst in zalencentrum Balk werd georganiseerd door Rabobank Noordenveld West Groningen, die ook het bedrag voor de winnaar beschikbaar stelde. Mevrouw van der Hoek werd voorgedragen om haar voortrekkersrol bij de Buurthuiskamer, haar uitstraling en positieve benadering. “Ze noemen mij hier ook wel Moeder Overste”, lacht de jongedame die recent nog voor de derde keer 25 jaar is geworden. “Trouwens, ik zet me ook graag in voor De Zonnebloem en ik ben lid van twee zangkoren”, vult ze nog aan. “Stilzitten is niks voor mij. Ik ben nog altijd ieder dag graag bezig met van alles en nog wat.” Een echte vrijwilligers mét iets extra’s dus. Een X-factor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here