CDA verzamelt talenten op Talentendag

0
167

AUGUSTINUSGA – Voorzitter Nico Bos van het CDA in Achtkarspelen en wethouder Jouke Spoelstra maakten zaterdag kennis met de nieuwe talenten die zich hadden aangemeld voor de Talentendag bij camping Blauforlaet. Het CDA is op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen die in staat zijn de achterban te mobiliseren. “We zijn dus niet alleen op zoek naar politieke talenten, maar ook naar nieuwe bestuurders en mensen die het leuk vinden om bijvoorbeeld persberichten te schrijven en folders te maken”, aldus Nico Bos. Tussen de vele aanmeldingen hebben de CDA-prominenten zestal geschikte kandidaten gevonden die de gelederen kunnen versterken. Met drie van hen werd zaterdag kennis gemaakt in Augustinusga. “De andere drie waren zaterdag helaas verhinderd”, meldt Bos. “Met hen hebben we andere afspraken gemaakt.”