Chiel Boesen blijft bij dames Fc Grootegast

0
29

GROOTEGAST – Damestrainer Chiel Boesen heeft zijn contract bij Fc Grootegast met een jaar verlengd. In een poging het damesvoetbal naar een hoger plan te brengen, werd het afgelopen seizoen door Fc Grootegast voor het eerst een betaalde trainer van buitenaf aangetrokken. Boesen is een ervaren trainer en heeft het afgelopen seizoen tot volle tevredenheid gefunctioneerd. Er is dit seizoen progressie geboekt en het bestuur hoopt dat deze ontwikkeling zich komend seizoen doorzet en nog meer in de resultaten tot uitdrukking komt. De damesvoetballers zijn net als het bestuur van Fc Grootegast zeer ingenomen met het feit dat Boesen zijn contract heeft verlengd. Op de foto tekent Chiel Boeser het contract onder toeziend oog van voorzitter Liekel Faber.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here