Eerste prijs voor CMV Excelsior

0
38

GRIJPSKERK – CMV Excelsior Grijpskerk heeft op het Wereld Muziek Concours een keurige 88.33 punten behaald. Daarmee hebben zij een eerste prijs met gouden medaille en de vierde plaats in het divisie klassement. Na twee jaar van intensieve voorbereiding met het megaproject Pamietamy kon het orkest nu het indrukwekkende muziekstuk laten horen aan de rest van Nederland en de wereld. Er werden drie werken ten gehore gebracht. Een inspeelwerk (onbeoordeeld), het verplichte werk “Divertimento” van Harrie Janssen wat werd beoordeeld met een mooie 87 punten en het vrije keuzewerk “Pamietamy” waarmee Excelsior maar liefst 89,7 punten verdiende.  John Bouwman van CMV Excelsior Grijpskerk: “We zijn ongelooflijk trots op het behaalde resultaat. Onze dank gaat dan ook uit naar alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. De componist Rob Goorhuis, de bedrijven en fondsen die ons financieel hebben gesteund, onze leden en natuurlijk onze supporters die speciaal zijn afgereisd naar Kerkrade om deze uitvoering mee te maken”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here