Scootmobieltraining bij Het Hooge Heem

0
76

GROOTEGAST – Dinsdagmiddag 19 september wordt tussen 13.30 en 16.30 uur er een scootmobieltraining gegeven in en rond Het Hooge Heem te Grootegast. De cursisten worden tijdens de training bijgespijkerd over verkeersregels die gelden voor scootmobielgebruikers. Ook word ter gewerkt aan het vergroten van de behendigheid met het voertuig. De training bestaat uit een theoriegedeelte, een behendigheidsparcours en een rit door de omgeving met een begeleider. De training wordt gegeven in een gemoedelijke en ontspannen sfeer, maar wel door deskundige medewerkers van de Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV). Het is géén examen. Doordat de training volledig vergoed wordt door de Verkeerswijzer Groningen, zijn er voor u geen kosten aan verbonden. De training is een samenwerkingsinitiatief van Verkeerswijzer Groningen, SBV, Veilig Verkeer Nederland, Hulpmiddelencentrum en Het Hooge Heem. U kunt zich vóór 12 september opgeven bij Tessa Witteveen van Stichting Bevordering Verkeerseducatie via 0512-544610 of tessa@stichtingsbv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here