Mare Bolster

0
42

ZUIDHORNDe negenjarige Mare Bolster uit Zuidhorn is door het Prinses Beatrix Spierfonds genomineerd voor ‘Actieheld 2017’. Elk jaar nomineert het fonds tien vrijwilligers die op een bijzondere wijze in actie komen voor mensen met een spierziekte. Mare is 9 jaar en verkocht zelfgebakken vezelrijke koekjes. Dit deed ze om aandacht te vragen voor de spierziekte dunnevezelneuropathie (DVN) en geld op te halen voor meer onderzoek. Mare’s moeder lijdt aan deze ernstige spierziekte en kreeg dit in februari 2016 te horen nadat een periode van tintelingen uitmondde in erge pijn in haar voeten. “Mijn moeder heeft vaak pijn en is soms moe. Ze kan helaas niet meer zo veel actieve dingen met ons doen. Ik heb koekjes gebakken omdat ik hoop dat er snel een medicijn voor dunnevezelneuropathie wordt gevonden!”, aldus Mare. De ‘Actieheld’ van het Prinses Beatrix Spierfonds is een titel voor een vrijwilliger die op een bijzondere wijze in actie komt voor mensen met een spierziekte. Er zijn tien actievoerders genomineerd voor de ‘Actieheld 2017’. Via een online stemactie en een deskundige jury wordt de winnaar bepaald. In september wordt de winnaar bekend gemaakt. Vindt u ook dat Mare de ‘Actieheld 2017’ moet worden? Stem dan mee via www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/actieheld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here