Tineke Kingma genomineerd voor Gouden Venus van Milo 2017

0
82

ZUIDHORN – De Gouden Venus van Milo is bedoeld voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goeds wil doen voor de samenleving. Tineke Kingma uit Zuidhorn is 10 jaar geleden met haar paard gevallen. Na een periode van coma en onzekerheden heeft zij zich met veel wilskracht en doorzettingsvermogen ontpopt tot een vrouw die met haar positiviteit graag iets wil betekenen voor een ander. In haar boek “Alles uit de kast, gevallen maar niet gebroken” wordt haar verhaal duidelijk beschreven. “Elk stapje vooruit geeft mij energie en de kracht om door te gaan”, beschrijft Tineke Kingma. Er zijn honderd Nederlanders genomineerd en het is mogelijk om tot 15 september te stemmen. De genomineerden die de 1e, 2e of 3e plaatsen weten te veroveren winnen een geldbedrag voor zijn of haar goede doel. Tineke wil graag met haar stichting SamenSterkerVerder.nl nog meer voor een ander kunnen betekenen en daar heeft zij uw stem hard voor nodig! Stemmen kan via Goudenvenusvanmilo.nl. Selecteer haar naam bij de “Genomineerden 2017”. De uitreiking zal plaatsvinden op 30 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here