Nieuwe traplift voor Kloostermuseum

0
9

GERKESKLOOSTER-STROOBOS – Het kloostermuseum in de Hervormde Kerk te Gerkesklooster heeft een nieuwe traplift. Het museum kreeg van diverse personen te horen dat ook oudere mensen graag een bezoek wilden brengen aan het museum, maar dat dit niet mogelijk was omdat de bovenverdieping van de kerk alleen te bereiken was middels een steile trap. Dit was voor het bestuur van de stichting Historische Kring Gerkesklooster-Stroobos een signaal om te bekijken hoe zij aan de wens van de ouderen konden voldoen en het museum ook voor deze groep mensen toegankelijk kon maken. In samenwerking met de Hervormde Gemeente heeft het bestuur in het voorjaar een aantal fabrikanten aangeschreven om een keuze te maken voor een traplift. Op 13 juni is de traplift naar de bovenverdieping op de trap gemonteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here