Van der Tuuk schiet deelnemers Abel Tasman Fietstocht weg

0
68

LUTJEGAST – Op zaterdag 26 augustus zal burgemeester Van der Tuuk rond de klok van 9.00 uur het startschot verzorgen van de tweede Abel Tasman Fietstocht. Na de eerste editie die vorig jaar onder stralende omstandigheden een prachtige dag opleverde, heeft de organisatie zich wederom ingespannen om voor u -als deelnemer- een schitterende ‘beweegdag’ te organiseren. Dit jaar is er geen leeftijdslimiet en is het maximaal aantal deelnemers verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. De organisatie hoopt op een volle bak en een vriendelijk zonnetje. De ervaring leert dat de meeste deelnemers de weersvoorspellingen even afwachten alvorens zich op te geven. U kunt zich dus nog opgeven, zelfs in deze laatste week voor de start! Voor opgave kunt u terecht op www.promotielutjegast.nl . U kunt zichzelf opgeven of een groep, het wijst zichzelf op de website. Per deelnemer krijgt u meteen een bevestigingsmail met daarbij een link naar de startkaart en een startgroepnummer. Vanaf 19 augustus kunt u op de website vinden hoe laat uw startgroep start en hoe laat u zich kunt melden aan de start. De verzamelplaats is achter het Kompas, de start naast het Kompas en er is voldoende parkeerruimte voor de auto. U kunt de borden volgen richting parkeerterrein. De organisatie biedt u voor 15 euro een volledig verzorgde dag inclusief twee maal een koffiepauze en een heerlijke lunch. De route is 42 kilometer lang en biedt u veel bekijks! Deelnemers van 55 jaar of ouder kunnen op vertoon van een geldig ID-bewijs 2 euro terugkrijgen. De organisatie van de Abel Tasman Fietstocht is in handen van “Grootegast in Beweging” en Stichting Promotie Lutjegast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here