Willem Evert Pietens

0
72

GROOTEGAST – “Iets meer dan 36 jaar geleden ben ik, Willem Evert Pietens, begonnen met zoeken naar de voorouders van mijn familie om een leuke naslagwerk voor de familie te maken. Mijn zoektocht startte in de geboorteplaats van mijn vader, Grootegast. Dit was het begin van een boeiende hobby. Ik werd dan ook geïnspireerd door de vele zoektochten in de archieven van de Noordelijke Provincies. Hier kon ik kennis op doen die ik nodig had om meer te weten te komen over mijn voorouders en dan uiteindelijk een mooi uitgewerkte stamboom te vervaardigen. Op het moment dat ik startte was ik een volslagen leek in archiefonderzoek. Gelukkig waren ze in Grootegast zo behulpzaam om mij goed op weg te helpen. Via Slochteren, Uithuizen en Leek ben ik uiteindelijk zelfs in Groningen terecht gekomen. Maar het is gelukt! Ondanks dat er wel eens een tegenslag te verwerken viel door de vele naamsverbasteringen. Mijn zoektocht is ten einde nu alle gegevens zijn gevonden en in mijn boek zijn verwerkt. Het boek zag op 22 juli het levenslicht. Administratie kantoor J van Dijk heeft ons de mogelijkheid gegeven om daar de uitreiking te doen plaatsvinden samen met alle geïnteresseerde familieleden. Er zijn nog boeken over dus als er nog mensen zijn die belangstelling hebben in het Pietens boek is dat mogelijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here