Open theaterles SMG in Barontheater

0
39

OPENDE – Op vrijdag 8 september vindt de open dag plaats van het Barontheater. Bezoekers krijgen daar vanaf 14.00 uur een klein inzicht in het komende seizoen. Tussen 16.00 en 17.00 uur verzorgt docente Saskia Broertjes van SMG een open theaterles. Zowel kinderen uit het primair onderwijs (vanaf de  leeftijdsgroep 4) als jongeren uit het voortgezet onderwijs kunnen hier aan deelnemen.  Vooraf aanmelden voor deze open les is niet nodig, kom gewoon langs en ervaar de sfeer van een theaterles. Bij voldoende aanmeldingen zal er eind september op de vrijdagmiddag gestart worden met 2 groepen, enerzijds de leeftijdsgroep vanaf groep 4 in het primair onderwijs en anderzijds jongeren uit het voortgezet onderwijs. Per groep worden het komend schooljaar 20 lessen aangeboden en eind maart of begin april worden deze lessen afgesloten met een openbare eindpresentatie in de theaterzaal van het Barontheater. Verdere informatie over aanmelden en lesgeldtarieven is te vinden op de website van SMG: www.muziekonderwijsgrootegast.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here