Skeelercompetitie Van Lingen naar Surhuisterveen

0
44

SURHUISTERVEEN – Zaterdag 9 september wordt de zesde wedstrijd van de bekende Van Lingen Skate Competitie 2017 verreden op de skeelerbaan in Surhuisterveen. De Van Lingen Competitie is de grootste jeugdskeelercompetitie van het Noorden, met een sterk deelnemersveld in de categorieën pupillen, kadetten en junioren. Naar verwachting zullen ruim 100 jonge skeelertalenten aan de start verschijnen. Voor de deelnemers is deze competitie een goede mogelijkheid om de krachten te meten, en voor sommige talenten is het zelfs de springplank naar landelijke en internationale competities. Het startschot voor de eerste wedstrijden wordt ’s ochtends gelost om 10.00 uur. Skeelervereniging Surhuisterveen hoopt er samen met alle deelnemende verenigingen een gezellig en sportief evenement van te maken. Toeschouwers en supporters zijn van harte welkom. Voor meer informatie over het wedstrijdprogramma: www.inlineskatecompetitie.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here