Famke Jongsma

0
15

OPENDE – De pas 14-jarige Famke Jongsma timmert flink aan de weg in de wondere wereld van de paardensport. Recent heeft zij een onvergetelijk debuut gemaakt met haar paard Hadrea van de Osseweide. Famke startte op de dressuur wedstrijd in Noord-Sleen voor de eerste keer officieel in de categorie ‘paarden’ . Met de pas 5-jarige pikzwarte merrie Hadrea van de Osseweide heeft Famke in de klasse M-1  haar visitekaartje afgegeven door deze rubriek op haar naam te schrijven.  In de tweede rubriek plaatse Famke zich keurig op de derde plaats. Opmerkelijk is dat Famke pas sinds 4 weken op dit paard rijdt, wat in training staat bij Dressuurschool Carmen. Het talent van de jonge rijdster is al langer bekend bij het publiek dat haar al een aantal jaren ziet schitteren in diverse klassen. Zo heeft zij op meerdere gelegenheden al laten zien goed uit de voeten te kunnen in de klasse Z-2. Dit onder meer met de paarden Orchid’s Fioletta en Groenraven’s Creekman’s Candor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here