‘Het hele zwembad bakt!’

0
38

LEENS – Een speciaal evenement in zwembad De Marne te Leens. Om de Groningen Swim Challenge te steunen hebben vele vrijwilligers hun zelfgemaakte taarten, muffins en cakejes aangeboden op de speciaal georganiseerde ‘Bakselmarkt’ in het zwembad. Uren hebben de deelnemers gestoken om de meest lekkere traktaties aan de man –en vrouw- te kunnen brengen. Uiteraard voor een mooi bedrag, want er moest wel opgehaald worden voor het goede doel, KWF Kankerfonds. Dat lukte overigens prima, want er was genoeg animo voor de lekkernijen die gretig aftrek vonden. ‘Het hele zwembad bakt!’ sluit als thema mooi aan bij de landelijke trend die het programma ‘Heel Holland Bakt!’ heeft gecreëerd.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here