Schilderclub Niezijl exposeert

0
43

NIEZIJL – Ook dit jaar is de schilderclub weer present met haar jaarlijkse expositie in de Nederlands Hervormde kerk. De circa dertig schilderijen zijn enerzijds geïnspireerd door het werk van De Ploeg en anderzijds door schilderachtige plekken in Niezijl zelf. De expositie vindt plaats op Open Monumentendag 9 september van 11.00 tot 17.00 uur in de voormalige NH-kerk en op zondag 10 september van 13.00 uur tot 17.00 uur. Ook zijn de schilderijen nog te bekijken tijdens de Nijzielsterdag op 23 september. Na de Nijzielsterdag zullen, zoals gebruikelijk, een aantal van de kunstwerken gedurende een jaar te zien zijn in het Dorpshuis. De schilderclub Niezijl bestaat inmiddels 5 jaar en wordt gevormd door een harde kern van zes enthousiaste inwoners van Niezijl, van tijd tot tijd aangevuld met een of meer gelijkgestemden. Men werkt vooral thuis in het kader van een afgesproken thema. Op regelmatige tijden wordt de voortgang geëvalueerd in gezamenlijke bijeenkomsten. Voor meer informatie: Joke Luinstra 0594-212234.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here