‘Oldehove heeft de allergezelligste winkelstraat van de Streek’

0
60

OLDEHOVE – Feest in Oldehove. Dus pakt men flink uit. Met een koffietafel –inclusief liveoptreden van Erwin de Vries-, een jeugdviswedstrijd en een gezellige kindermiddag was er al ontzettend veel te beleven in het hartje van het Middag-Humsterland. Zaterdag werd daar nog een flinke schep bovenop gedaan tijdens de braderie. Een echte winkelstraat heeft het dorp al jaren niet meer. Behalve tijdens de feestweek dus. Dan staat de allergezelligste winkelstraat van de Streek midden in Oldehove. De braderie werd afgesloten met een knallend dorpsfeest in de heerlijk verwarmde ‘joekeltent’, waar Auke de Vries de feestvreugde naar ongekend hoogte tilde. De feesttent stond compleet op zijn kop, naar verluidt is men nu nog bezig met het rechtzetten van de tent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here