Workhops en modeshow geven verjaardag Wereldwinkel kleur

0
35

ZUIDHORN – In 1992 opende de Wereldwinkel in Zuidhorn haar deuren. Nu 25 jaar verder is het dus tijd voor een feestje. Zaterdag pakte de Wereldwinkel flink uit met een boeiende workshop ‘sieraden maken’  voor het goede doel Stichting Baby Hope en een leuke kinderworkshop ‘Versier een olifant’. Tussen de workshops door was het genieten van de speciale modeshow vol fairtrade-kleding. Overigens verkeerde de Zuidhorner Wereldwinkel al langer in feeststemming. Zo kon men de afgelopen weken deelnemen aan een leuke ‘Artikelspeurtocht’ door de winkel. Met festiviteiten achter de rug kan de Wereldwinkel door richting de volgende 25 jaar. Met een andere huisstijl, want de winkel heeft zich aangesloten bij een andere Wereldwinkelorganisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here