Elly Pastoor verrast tijdens verrassen Taalheldprijswinnaars

0
63

GROOTEGAST/GRONINGEN – Het zal je maar gebeuren. Een prijs ontvangen van iemand waarvan je in de veronderstelling bent een prijs aan uit te gaan reiken. Het overkwam wethouder Elly Pastoor vorige week, hetzij niet in de functie van wethouder. Zij werd als privépersoon ‘gevraagd’ in Groningen twee Taalheldprijzen uit reiken in het kader van de week van de alfabetisering. Wat ze haar niet hadden verteld is dat Elly Pastoor zelf ook een prijs had gewonnen in de categorie ‘Bruggenbouwer’. Degene aan wie Pastoor dacht een prijs te geven, deed het tegenovergestelde en overhandigde haar haar welverdiende prijs. Een mooie verrassing voor de bruggen bouwende wethoudster van Grootegast. Overigens werd ook taalbegeleidster Diana van Meurs uit Opende in het zonnetje gezet voor haar inzet voor een beter geletterd Nederland.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here