KanaalPOP uitgebreid met KanaalPRAISE

0
71

ZUIDHORN – Ook zo genoten van de gezamenlijke kerkdienst tijdens Serious Request in Zuidhorn? Dan is er goed nieuws! KanaalPOP krijgt dit jaar na de twee muzikale klappers op vrijdag 15 en zaterdag 16 september een mooi vervolg op de zondag. De organisatie van KanaalPOP wil een evenement neerzetten voor alle Zuidhorners (en muziekliefhebbers) en heeft een aantal organisatoren van de tentdienst van Serious Request gevraagd of zij het kunststukje van december niet willen herhalen aan het kanaal. Het antwoord luidde positief, waardoor zondag 17 september KanaalPRAISE op het programma staat. Diverse kerken uit Zuidhorn steunen dit initiatief en bundelen de krachten op zoek naar verbinding. Thema van de dienst is ‘De Verloren Zoon’. Dit thema is gekozen om de gezamenlijke dienst laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk te houden. De bekende christelijke zanger Kees Kraayenoord verzorgt de muzikale omlijsting van de dienst en zal ook na afloop nog wat liederen ten gehore brengen. De eerste editie van Kanaal PRAISE is op zondag 17 september om 13.00 uur. Iedereen is welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here