Regionale kunst in Het Rechthuis

0
41

ADUARD – Afgelopen weekend was er bijzondere expositie te bezichtigen in Het Rechthuis van Aduard. De kunstenaars van Route 99 verzamelden zich daar en lieten de bezoekers genieten van hun mooiste werken. Dit geheel in het thema van de Open Monumentendag die afgelopen weekend werd gehouden. De negen kunstenaars geven een eigen invulling aan het thema ‘Boeren, burgers en buitenlui’ en hebben nieuwe werken tentoongesteld. Door het vele reizen tussen de monumenten geen tijd gehad om de expositie te bezoeken? Niet getreurd! Komend weekend is er een herkansing op zaterdag en zondag. Beide dagen is Het Rechthuis aan de Burgemeester Seinenstraat 3 tussen 12.00 en 17.00 uur geopend voor publiek.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here